Een feest is een samenkomst van een onbepaald aantal personen ter gelegenheid van een heuglijke gebeurtenis of een gedenkdag.

De heuglijke gebeurtenis kan een huwelijkverjaardag of geboorte zijn. Een feest kan ook zonder directe aanleiding plaatsvinden. Feesten worden ook wel partijen genoemd, waarbij drank en voedsel tot ieders beschikking staan. Muziek kan, alsmede versiering, onderdeel zijn van een goed feest. Om het feestelijk karakter van de bijeenkomst te benadrukken kan men feestkleding en sieraden dragen, al dan niet in overeenstemming met de etiquette. Vreugdevuren kunnen ook onderdeel zijn van een feest. Op kinderfeestjes kunnen ook ‘oud-Hollandse spelletjes‘ gedaan worden, zoals koekhappen. In elke cultuur zijn er verschillende feesten om bijvoorbeeld de volle maan of goden te vereren en zo hun offers te brengen.

De gedenkdag kan zowel een profane als religieuze gebeurtenis herdenken. Een feest in huiselijke kring wordt ook wel een fuif genoemd.

Bron: wikipedia.org

GEZELLIG FEESTJE?!
Ik heb ervaring met veel verschillende soorten feesten, zowel voor de zakelijke markt als de particuliere sector.

bedrijfsfeesten / business events
particuliere feesten
tentfeesten
jouw feestje?!

Al meer dan 20 jaar ervaring in feesten met 50 t/m 15000 personen. Als je mij boekt krijg je een vlotte mix van bekende muziek van vroeger en nu.

Denk aan top40, hits uit de 90’s, rock, dance, house, feestmuziek en swingende dance classics. Deze muziekstijlen komen in een vlot tempo voorbij, gecombineerd met veel interactie met het publiek. Een ongedwongen sfeer creëren vind ik belangrijk!