Even voorstellen:

Mijn naam is Lex, een veel gevraagde dj voor tentfeesten, dorpsfeesten en pleinfeesten. Wellicht ben ik
de juiste dj voor jullie event!

Muziekstijl
Als allround dj ben ik ruim 20 jaar actief op professioneel niveau en heb ik de afgelopen jaren op honderden (tent) feesten mogen draaien. Van (boeren) -rock, Nederlandstalig, happy hardcore, feestmuziek, piraten, top 40 tot hardstyle knallers.

Interactie
Ik heb een vlot tempo van draaien dat ik combineer met veel interactie, verrassende mixen en een enthousiaste manier van presenteren. In een hoog tempo vliegen de feesthits je om de oren! Ik draai herkenbare en dansbare muziek. Mijn doel is het publiek mee te laten zingen, springen, maffe spelletjes te laten doen en de polonaise komt uiteraard voorbij. Als je mij boekt gaan de handen gaan gegarandeerd de lucht in en gaat men kruipend naar huis!