Ik ben Lex en als allround dj ben ik ruim 20 jaar actief op professioneel niveau en heb ik de afgelopen jaren op vele feesten en evenementen mogen optreden. Mijn optredens worden verzorgt geheel naar de wens van de opdrachtgever. Ik heb een vlot tempo van draaien dat ik combineer met veel interactie, verrassende mixen en een enthousiaste manier van presenteren.

Op vele vlakken inzetbaar:
Hits (algemeen)2014-07-06 12.08.25
– Golden oldies uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, zero’s, ten’s.
– House-, rock- en swingende dance- classics
Nederlandse pop- / Piraten- / Amsterdamse- feestmuziek / Meezingers.
– Après-skië.
Presentatie
Hebben jullie een specifieke voorkeur of willen jullie dat een bepaald genre of nummer juist niet gedraaid wordt? Geen probleem, laat het me vooraf weten, ik pas me graag en makkelijk aan!

VERZOEKJES zijn altijd welkom en geen probleem.

Van trendy bruiloften, bedrijfsfeesten tot hossende tentfeesten of themafeesten.
Dansen, All-round en betaalbaar.

Trots ben ik, dat ik over een behoorlijk brede muziek kennis beschik en een zeer uitgebreide Muziek-Collectie heb. Hij beschikt vrijwel over alle hits vanaf 1965 tot heden. Nog steeds worden er elke dag updates gemaakt van de nieuw binnen gekomen promo’s, cd singles en bestanden. Deze worden ‘bijna’ allemaal nauwkeurig beluisterd en in de collectie toegevoegd.
Lex Timmerman; Lexie. actief sinds 1990.

Het begon al op jonge leeftijd. Hij had z’n luier nog niet af, liep door de kamer en draaide het volume knopje van de radio een tikje hoger, zodat de hele buurt kon meegenieten. Toen hij iets kon lopen en praten was het hek van de dam. Hij ging voor de radio zitten en deed een wedstrijd met de D.J. wie het meest kon praten door de platen heen. Meestal won Lexie deze wedstrijd. Hij zat soms de hele dag voor dat meubeltje. Omstreeks de leeftijd van negen jaar veroverde hij de gekochte singeltjes uit de Top 40 van zijn vijf jaar oudere broer. Deze werden dan ook helemaal grijs gedraaid. … Dat heeft geholpen.

Hij ging als tienjarig ventje stiekem met z’n grote broer mee om op georganiseerde feestjes te draaien. Voor de studie was Lexie zeker niet ter wereld gekomen. Grappen maken, muziek draaien etc. ging voor alles. Hij was veertien en ging al snel mee met de iets professionelere deejays. Hij kwam met diverse drive-in shows op de uiteenlopende feestjes (zoals:. schoolfeesten, bruiloften, buurtfeesten etc.). Vaak stond Lexie in het middelpunt en heeft in die tijd al veel locale feesten meegemaakt en gedraaid.

Lexie was twaalf jaar en kreeg van zijn ouders een compleet radiomeubel met dubbel cassettedeck en een platenspeler. Dit was ideaal voor Lexie, maar niet slim van zijn ouders. Daarnaast kreeg hij van zijn broer een echte microfoon. Dit was natuurlijk helemaal niet slim! Lexie kreeg het ware deejay gevoel nog erger te pakken en draaide o.a. op verjaardagen, schoolfeestjes en op zijn slaapkamer.

Vanaf 1993 kwam hij terecht in bar dancing Mercédes in Harlingen. Daar mocht hij voor-draaien om de avond soepeltjes te starten. Vervolgens kwam hij terecht in discotheek Don Pedro, daar begon hij met een (toen voor hem, op vijftien jarige leeftijd) nogal opvallende stijl. Hij had namelijk nog niet veel muziek-kennis, maar draaide Pop-, Dance-, Rock-Classics en ook nederlandstalig.
Het maakte hem niet uit! Vervolgens veel shows gedraaid voor New-Line Licht en Geluid uit Harlingen (dit is inmiddels een enorm uitgebreid bedrijf waar alles op het gebied van licht en geluid te krijgen is).

Lex deed alles om zijn hobby groot te maken.
Nadat Don Pedro (discotheek waar hij regelmatig in het weekend te vinden was) in april 2001 door de gemeente werd opgekocht, werd het voor Lex als maar drukker.
Lex is een veel gevraagde deejay, Hij was o.a. veel te vinden in Westendorf, Gran Canaria, Mallorca en draaide voor T.V. bij ‘Yorin The Bar (Geel)’, De Après Skihut (en ‘on Tour’) en nog veel meer diverse shows. Dit deed Lex doen besluiten om een eigen bedrijf te beginnen (Lexie Productions). Dit heeft tot op de dag van vandaag succes.
Lex is altijd onderweg vanaf een geslaagd feest.