Met mij als allround dj geef ik je de gelegenheid om lekker te borrelen, bij te kletsen en te netwerken onder het genot van chille zomerse beats. Maar voordat je het door hebt staat iedereen te swingen! De afgelopen jaren heb ik vele events muzikaal verzorgd op bedrijfsfeesten, openingen, beurzen en in VIP area’s.

Als allround georiënteerde dj heb ik meer dan 20 jaar ervaring in dit soort bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen. Als je mij boekt krijg je een vlotte mix van bekende muziek van vroeger en nu. Denk aan top40, hits uit de 70’s, 80’s, 90’s, rock, dance, house, feestmuziek en swingende dance classics. De muziekstijlen komen in een redelijk vlot tempo voorbij, gecombineerd met veel interactie met het publiek.

Dresscode?
Wordt er een dresscode gehanteerd? Leuk! Jasje dasje? Smoking? Korte broek? Of gewoon (zakelijk) casual? Ik pas me graag aan!